ID DANCE FACTORY
DE LEUKSTE DANSSTUDIO VAN LEIDERDORP EN KOUDEKERK!

LAATSTE NIEUWS ZATERDAG 2 JULI 2022 STAAN WE WEER IN HET STADSTHEATER!

Dit seizoen met de voorstelling "Het jaar door".. Wij nemen u tijdens deze voorstelling mee langs alle bijzondere dagen in een jaar. Wij organiseren deze dag 2 voorstellingen, de eerste om 11.15 uur en de tweede om 15.00 uur.  Kaarten zijn te koop via www.stadstheater.nl 

De foto's van de voorstelling staan online! Dit is maar een kleine selectie, via de mail ontvangen jullie ook de andere foto's.

VRIENDJES EN VRIENDINNETJES LESSEN!

In de week van 15 t/m 21 oktober is het weer tijd voor de vriendjes en vriendinnetjes lessen! Iedereen mag deze week tijdens onze lessen mee komen dansen (m.u.v. de wedstrijdgroepen). Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee of nodig iemand uit voor één van onze andere lessen!

Worden ze na deze les lid? Dan ligt er voor jullie beide een leuk presentje klaar! Ook voor nieuwe leden zonder bekende op onze dansles ligt er iets leuk klaar!

Let op! Inschrijven voor 4 november 2018, graag de naam van het huidige lid en/of de tekst "vriendjes/vriendinnetjes les" rechts boven op het inschrijfformulier vermelden. Actie geldt ook voor familieleden welke in andere les lid worden.

September 2018

De lessen zijn weer in volle gang en de afgelopen maand hebben we ook al meerdere optredens gegeven! Zo stonden we op de jaarmarkt in Leiderdorp (en verzorgde juf Ilona daar ook de kinderdisco). We hebben meerdere optredens gegeven tijdens de Dag van het Park in de Houtkamp in Leiderdorp en hebben de Alphense groepen in de Albert Heijn (Herenhof) meerdere keren een optredens gedaan tussen het winkelende publiek! Wat een leuke start van het seizoen!Start nieuwe seizoen: Maandag 3 september 2018! Interesse om bij ID Dance Factory te komen dansen? Je kan heel de maand september gratis mee komen doen! Mail naar info@iddancefactory.nl

Foto's Eindvoorstelling 2018:

Foto's gemaakt door fotografe Renske kunt u vinden onder het kopje -> foto's -> eindvoorstelling 2018. Tevens heeft J.P. Kranenburg foto's gemaakt voor het Leiderdorps Weekblad en Leidsch Nieuwsblad (hebben jullie de leuke stukjes in de krant gezien?). Deze kunt u hier terug vinden; https://www.facebook.com/jp.kranenburg/media_set?set=a.2178780719064008.1073742786.100007963030051&type=1&l=f53335eeec

Zaterdag 30 juni 2018 Eindvoorstelling alle dansgroepen

Zaterdag 30 juni is het weer tijd voor onze jaarlijkse eindvoorstelling, "De TV Show". Hier doen alle groepen aan mee m.u.v. de peuterdans en conditiedans. De voorstellingen worden gehouden in sporthal de Bloemerd in Leiderdorp. Show 1 is om 12.15 uur en Show 2 is om 15.15 uur. Wilt u komen kijken naar wat de leerlingen het afgelopen jaar allemaal geleerd hebben? Kaartjes kosten €7,50 en zijn te bestellen via info@iddancefactory.nl


Selectie D t/m 13 jaar wint de 1e prijs op voorronde NK Jazzdans en daardoor hebben deze kanjer direct een plekje weten te bemachtigen op het NK-Jazzdans 14 april in Dordrecht! Super goed gedaan meiden :)


Drukke december maand:

Op zaterdag 18 november hebben we door heel Leiderdorp diverse optredens gegeven tijdens de intocht van Sinterklaas! Het was koud maar ontzettend leuk om te doen :) Ook hebben we tijdens de Leiderdorpse Kerstafette weer diverse optredens gegeven in het Winkelhof, ook dit was een groot succes!

Nu ook danslessen in Alphen aan den Rijn

M.i.v. 12 september zullen wij ook vaste danslessen verzorgen in Alphen aan den Rijn! Het lesrooster staat inmiddels online.

Wil jij een gratis proefles komen volgen? Stuur een mail naar alphen@iddancefactory.nl


Modern/Jazz 20+ wint Dance 2 Impress prijs bij Dance 2 Demo in Zoetermeer en is wederom geselecteerd voor de Dance 2 Show in de Deventer Schouwburg op zaterdag 7 oktober!

 

Danspieten aanwezig bij intocht Sint in Leiderdorp!

Modern/Jazz 20+ geselecteerd voor Dance2Show in Deventer!

Zaterdag 1 oktober 2016 stonden de meiden van de modern/jazz les in, een bijna uitverkochte, Deventer Schouwburg. Zij waren uit bijna 1000 dansen geselecteerd tijdens de Dance2Demo's van dit seizoen, om hun dans "Are we free?' nog een keer te laten zien.