ID DANCE FACTORY
DE LEUKSTE DANSSTUDIO VAN LEIDERDORP EN KOUDEKERK!

LESAANBOD

Voor elke leeftijd bieden wij diverse danslessen aan of je nu 2 jaar oud bent of 60, dans is voor alle leeftijden!

Peuterdans

Voor de allerjongste is er peuterdans. Deze les is geschikt voor kinderen van (bijna) 3 tot 4 jaar. Een speelse en fantasierijke les waarbij de kinderen kennis maken met dans. Samen dansen en zingen op bekende kinderliedjes. De les is goed voor de motorische ontwikkeling van het kind. Deze les duurt 45 minuten. Wij geven de peuterdans lessen zonder ouders.

Kleuterdans

Deze les is geschikt voor kinderen van 4 en 5 jaar. Een speelse en fantasierijke les waarbij de kinderen kennis maken met dans. Er wordt gewerkt aan muzikaliteit, flexibiliteit, kracht en techniek, maar plezier staat in deze les voorop. De les is goed voor motorische ontwikkeling van het kind. Deze les duurt 45 minuten.

Kidsdance

Deze les is geschikt voor kinderen van 6-9 jaar en is een voorbereiding op de jazz, modern en streetdance lessen. Er wordt gewerkt aan muzikaliteit, flexibiliteit, kracht en jazztechniek op bekende liedjes. Daarnaast leer je ook stoere choreografieën.

Jazz/street:

Deze les is te volgen vanaf 9 jaar. De les bestaat uit een warming-up, kracht, technische oefeningen en daarnaast leer je lekker veel choreografieën op muziek van nu met stoere danspasjes welke je ziet op TV. 

Urban mix:

Deze les is te volgen vanaf 8 jaar. In deze les leer je de stoerste choreografieën wordt er gebruik gemaakt van HipHop, Afro en Dancehall. 

Modern/Jazz:

In deze les mixen wij verschillende stijlen, van een mooie langzame moderne dans tot een stoere street/jazz dans, alles komt aan bod in deze les. Daarnaast wordt er gewerkt aan de conditie, lenigheid, techniek en presentatie.

Breakdance

Speciaal voor jongens bieden wij breakdance les aan in verschillende leeftijdscategorieën. Je kan al op breakdance vanaf 5 jaar oud. In deze les wordt gewerkt aan uithoudingsvermogen en kracht en komen er diverse dansdisciplines aan bod zoals, breakdance, urban/hiphop en pop&lock. Dat er een meester voor deze lessen staat maakt het extra leuk!

Conditiedans volwassenen

In deze les wordt gewerkt aan de conditie d.m.v. aerobic en dans. Er worden spierversterkende oefeningen gedaan en oefeningen om het lichaam soepel te houden. De les is goed te volgen voor iedereen, ook als je geen ervaring hebt met dans.

Volwassendans:

Deze les is een combinatie van Jazz/Musical/Streetdance. Je werkt er aan je conditie, kracht, lenigheid, coördinatie en verder draait het om lekker veel dansen en plezier hebben. Deze groep doet geen optredens.