ID DANCE FACTORY
DE LEUKSTE DANSSTUDIO VAN LEIDERDORP, KOUDEKERK EN ALPHEN AAN DEN RIJN!

LESAANBOD

Voor elke leeftijd bieden wij diverse danslessen aan of je nu 2 jaar oud bent of 60, dans is voor alle leeftijden!

Peuterdans

Voor de allerjongste is er peuterdans. Deze les is geschikt voor kinderen van (bijna) 3 tot 4 jaar. Een speelse en fantasierijke les waarbij de kinderen kennis maken met dans. Samen dansen en zingen op bekende kinderliedjes. De les is goed voor de motorische ontwikkeling van het kind. Deze les duurt 45 minuten.

Kleuterdans

Deze les is geschikt voor kinderen van 4 en 5 jaar. Een speelse en fantasierijke les waarbij de kinderen kennis maken met dans. Er wordt gewerkt aan muzikaliteit, flexibiliteit, kracht en techniek, maar plezier staat in deze les voorop. De les is goed voor motorische ontwikkeling van het kind. Deze les duurt 45 minuten.

Kidsdance

Deze les is geschikt voor kinderen van 6-8 jaar en is een voorbereiding op de jazz en streetdance lessen. Er wordt gewerkt aan muzikaliteit, flexibiliteit, kracht en jazztechniek op bekende liedjes. Daarnaast leer je ook stoere choreografieën.

Klassiek ballet

Klassiek ballet is een goede basis voor dans. Je leert veel technieken die ook in andere stijlen terug komen en/of toe te passen zijn. Verder wordt er gewerkt aan muzikaliteit, houding, kracht en lenigheid. Een echte ballet les is bij ID Dance Factory te volgen vanaf 6 jaar. De peuter en kleuterdanslessen zijn hier een goede voorbereiding op.

Jazz

Jazzles kan je volgen vanaf 9 jaar. De les bestaat uit een warming-up, kracht en lenigheidsoefeningen, technische jazz oefeningen en je oefent sprongen, draaien en passen door de ruimte heen. Je sluit de les af met een choreografie. In deze choreografieën wordt ook streetdance, modern en showdance verwerkt.

Streetdance/Hiphop

Deze les is te volgen vanaf 9 jaar. De les bestaat uit een goede warming-up, kracht oefeningen en je leert verschillende stoere choreografieën. In deze lessen wordt soms gebruik gemaakt van de jazztechniek, zo worden de choreografieën wat spannender.

Modern/Jazz 20+

In deze les mixen wij verschillende stijlen, van een mooie langzame moderne dans tot een stoere streetdance/hiphop dans, alles komt aan bod in deze les. Daarnaast wordt er gewerkt aan de conditie, lenigheid, techniek en presentatie.

Breakdance

Speciaal voor jongens bieden wij breakdance les aan in verschillende leeftijdscategorieën. Je kan al op breakdance vanaf 5 jaar oud. In deze les wordt gewerkt aan uithoudingsvermogen en kracht en komen er diverse dansdisciplines aan bod zoals, breakdance, urban/hiphop en pop&lock. Dat er een meester voor deze lessen staat maakt het extra leuk!

Conditiedans volwassenen

In deze les wordt gewerkt aan de conditie d.m.v. aerobic en dans. Er worden spierversterkende oefeningen gedaan en oefeningen om het lichaam soepel te houden. De les is goed te volgen voor iedereen, ook als je geen ervaring hebt met dans.