ID DANCE FACTORY
DE LEUKSTE DANSSTUDIO VAN LEIDERDORP EN KOUDEKERK!

ALGEMENE VOORWAARDEN

- De groepsindeling naar leeftijd en niveau wordt bepaald door de docent van ID DANCE FACTORY.

- Kom op tijd! Wees 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig in de kleedkamer.

- Geen sieraden en kauwgom in de les.

- Haren vast.

- ID DANCE FACOTRY is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken, ontvreemding en/of schade aan eigendommen van de leerlingen. Ook is ID DANCE FACTORY niet verantwoordelijk voor de leerlingen buiten hun eigen lesuren.

- Bij ziekte van de docent wordt een vervangende docent geregeld, mocht dit niet lukken, dan komt de les te vervallen en wordt deze een andere keer ingehaald.

- Bij minder dan 3 leerlingen gaat de les niet door. Deze les wordt niet ingehaald.

- Er wordt geen restitutie van het lesgeld verleend bij overmachtsituaties waardoor er geen les kan plaats vinden. 

- Het is niet toegestaan eten of drinken mee te nemen naar de les. Een flesje water is wel toegestaan.

- Alle lessen worden gegeven zonder ouders, alleen bij de proefles mogen deze blijven kijken. Een aantal keer per jaar wordt er een kijkles georganiseerd, hier kunnen ouders, opa's/oma's, broertjes/zusjes en vriendjes en vriendinnetjes komen kijken wat er allemaal in de les wordt gedaan. Voor de actuele data kan je kijken bij het tabblad agenda.

- Bij inschrijving gaat u akkoord met de betalingsvoorwaarde van ID DANCE FACTORY. Bij tussentijds opzeggen is restitutie van het lesgeld niet mogelijk.

- Tussentijds opzeggen; Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk. Ook als u nog niet betaald hebt voor het termijn waarin u opzegt, bent u verplicht deze gehele factuur te voldoen.

- Opzeggen voor eindvoorstelling: Het is niet mogelijk een maand voorafgaand aan de eindvoorstelling op te zeggen. De datum voor de eindvoorstelling communiceren wij ruim 1/2 jaar vooraf. U kunt in de tussenperiode aangeven of uw zoon/dochter hier aan deel neemt. Zegt u in de laatste maand voorafgaand aan de voorstelling op zijn wij genoodzaakt €20,- in rekening te brengen i.v.m. de gemaakte kosten voor kostuums. In 2019 zal opzegging  mogelijk zijn tot 16-05-2019

- Bij inschrijving gaat u akkoord dat wij foto's van activiteiten en voorstellingen publiceren op onze website en social media. Mocht u hier bezwaar tegen hebben kunt u dit aan ons laten weten via e-mail.