ID DANCE FACTORY
DE LEUKSTE DANSSTUDIO VAN LEIDERDORP EN KOUDEKERK!

ID DANCE FACTORY

Hallo allemaal,

Mijn naam is Ilona Verhoogt en vanaf jongs af aan is dans mijn grootste passie. Op 6 jarige leeftijd ben ik begonnen met jazzdans, al snel wist ik dat ik dansdocent wilde worden en om mezelf zo breed mogelijk te ontwikkelen ben ik elke dag gaan trainen en er veel verschillende dansstijlen bij gaan doen, zo werd dans mijn leven.

Via de KNGU heb ik mijn diploma voor jazzdansdocent gehaald, via WordFitPro mijn diploma voor streetdance docent en bij de AALO heb ik meerdere diploma's gehaald voor het geven van diverse sportgroepslessen, maar ik wilde meer.. Zo ben ik audities gaan doen voor verschillende dansacademies en opleidingen, met resultaat, in 2013 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Docent Dans. Een droom die uit kwam! Tijdens deze opleiding heb ik les gehad in klassiek ballet, modern, werelddans, flamenco en jazz.

 

Inmiddels geef ik sinds 2005 met veel enthousiasme les bij verschillende balletscholen, sportscholen, verenigingen, basisscholen en kinderdagverblijven. Van beginners tot (ver-) gevorderden, van klassiek tot streetdance en van jong tot oud. Hier heb ik veel verschillende voorstellingen georganiseerd en met een aantal dansgroepen heb ik meegedaan aan wedstrijden en Nederlands Kampioenschappen. Mijn passie voor dans wil ik graag overbrengen op mijn leerlingen, zodat zij met veel plezier naar de lessen komen.

Mijn grootste droom was het openen van een eigen dansschool, dit deed ik in 2013 onder de naam dansstudio eMOTION! Sinds januari 2017 is de dansstudio verder gegaan onder een nieuwe naam, ID Dance Factory. Kom je snel een keer mee doen in één van de lessen? Met veel enthousiasme en dansplezier laat het team van ID Dance Factory jou genieten van het dansen want, Life is better when you dance!

Tot snel in één van de lessen!